narcissuskl

Praktijk voor Opleiding, Therapie en Onderzoek

 

 

adriaan

Adriaan Sprey is opleider psychodiagnostiek en psychotherapie en klinisch psycholoog/psychotherapeut. In die hoedanigheden is hij werkzaam in zijn eigen opleidingspraktijk en bij de GGZgroep Arnhem. Hij was ruim 15 jaar praktijkopleider voor klinisch psychologen en coördinator voor psychodiagnostiek. Verder is hij docent, supervisor en leertherapeut erkend door de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie en supervisor psychodiagnostiek voor het NIP. Ook is hij docent bij verschillende postdoctorale opleidingen en in zijn eigen opleidingspraktijk.  
Jose van Reijen José van Reijen is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Zij is werkzaam als klinisch psycholoog, cognitief gedragstherapeut en groepspsychotherapeut bij het expertisecentrum de Enk en de Zwaluw bij GGz Centraal. BIj deze instelling is zij tevens P-opleider. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk, waar zij naast psychotherapie ook supervisie en leertherapie geeft. Zij is erkend supervisor en leersupervisor voor de NVP en erkend supervisor en cursusgever voor de VGCt en de NVGP.  

 

Martijn Stöfsel

Martijn Stöfsel is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hij is werkzaam bij het SinaiCentrum, een Joods psychiatrisch centrum gespecialiseerd in de behandeling van complex trauma ten gevolge van oorlogs- en geweldssituaties en vroegkinderlijke traumatisering. Daarnaast is hij werkzaam in zijn eigen psychotherapiepraktijk in Lunteren (www.stofsel.nl). Hij is actief als docent bij onder andere het RINO in Utrecht en Cure & Care in de basiscursus cognitieve gedragstherapie; groepsleertherapie; trauma, rouw en verwerkingstechnieken en stabilisatietechnieken. Verder is hij supervisor/leertherapeut bij de VGCt en practitioner bij de EMDR-vereniging.

 

 

DeeDee van Waegingh

Deedee van Waegeningh is gz-psycholoog, gedragstherapeut en supervisor. Na haar studie is zij zeven jaar werkzaam geweest als inrichtingspsychologe bij de Penitentiaire Inrichting Lelystad. Vervolgens is zij tot 2012 werkzaam geweest bij de polikliniek van De Waag Centrum voor Ambulante Forensische Psychiatrie. Tevens is zij haar eigen eerstelijnspraktijk gestart. In 2012 is zij met haar gezin naar Curaçao verhuisd om daar bij de Jellinek Retreat te gaan werken. Sinds 2013 zijn zij weer terug en is DeeDee werkzaam als Hoofd Behandelzaken bij Jellinek Gooi & Vechtstreek.

 

 

jan

Jan Bernard is als psycholoog/psychotherapeut en gedragstherapeut werkzaam bij De Waag, Centrum voor Ambulante Forensische Psychiatrie Volwassenen en Jeugd. Daarvoor werkte hij 25 jaar bij de Riagg Zaanland en als docent bij het huisartseninstituut van de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is supervisor/opleider/leertherapeut van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie en geeft in die hoedanigheid de laatste 15 jaar basiscursussen gedragstherapie en, in de vervolgopleiding tot psychotherapeut/gedragstherapeut, het blok "Impulsstoornissen". Hij was bestuurslid en is lid van de opleidingscommissie van de VGCt.  

 

maarten

Dr. Maarten Lange werkt als hoofddocent cognitieve gedragstherapie bij het SPON in Nijmegen in de drie register-opleidingen. Hij is werkzaam in eigen praktijk als supervisor en leertherapeut. Lid van VGCt (supervisor en leertherapeut) en NVGP.
Hij heeft gewerkt op een psychiatrische deeltijdbehandeling van het CWZ afdeling psychiatrie in Nijmegen en als docent op de Radboud Universiteit.